Nyhet! Fire ukers dansekurs og våre tips til deg som ikke tør å melde deg på.

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/7/9/streetdance.no/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

 

Nyhet! 4 ukers intro kurs i dans.

Mange kontakter oss og er litt redde for at de ikke er gode nok til å starte på et dansekurs eller at de er blitt for gamle.
Først og fremst vil vi si at ingen er for dårlige og du er definitivt ikke for gammel, og det er derfor vi tilbyr kurs, for å lære andre å danse.
Hadde du vært proff hadde du jo ikke trengt å danse 😉

Derfor tilbyr vi nå 4 ukers intro kurs for de som ønsker å starte litt forsiktig.

Screen Shot 2015-08-14 at 16.51.19
Akrobatiske ferdigheter er fint å ha hvis du har tenkt til å bli profesjonell danser, men for å
melde deg på et dansekurs trengs det kun en kropp som kan bevege seg, behagelige klær, gjerne en
vannflaske og godt humør.

 

Er jeg for gammel til å begynne å danse?

Denne hører vi ofte, og her er det nok opp til deg selv å avgjøre:
Blir man noen gang for gammel til å følge drømmene sine, gå ut av komfort sonen, bli kjent med nye mennesker og lære seg noe nytt?

Vi har våre veldig populære Cool Adults klasser, noe som viser at det er mange som har en drøm om å børste av danseskoene, og der har vi alt fra spreke 30 åringer som ønsker variert trening til pensjonerte ektepar. Det viktigste er å ha det gøy og ikke tenke på hva alle andre ville tro.
Det er INGEN som vil se rart på deg når du kommer inn i en danseklasse og tenke: Oj, du var gammel..
Eller ville DU tenkt sånn om noen andre?

Alle våre 4 ukers intro kurs er for nybegynnere.

Du kan være helt fersk for å starte på disse timene og vil lære både grunntrinn og koreografier,
og instruktøren vil gå saktere frem enn på øvrige kurs.

Streetdance
Streetdance er en eklektisk danseform satt sammen av flere stilarter, så dette blir en variert dansetime med mye koreografi. Mye av det man ser i musikkvideoer kan betegnes som streetdance.

Hip Hop

Hip Hop-timene vil være varierte og inneholde mye koreografi, og det vil danses til Hip Hop samt rap/big beats.

Nivå: Nybegynner (Man kan være helt fersk for å starte på disse timene. Man vil lære både grunntrinn og koreografier, og instruktøren vil gå saktere frem enn på øvrige kurs)

Pop Dance

Pop Dance er en mer kommersiell danseform, med koreografier som er bygget opp etter hvordan man danser på bl.a musikkvideoer og for artister. Musikken kan være alt fra poprock til RnB og HipHop.

Nivå: Åpent nivå (Dette nivået skal passe både for de som er nybegynnere og ønsker litt utfordring og for de som er litt øvet. Man bør ha god rytmeforståelse, ha danset litt fra før, og være vant til å ta koreografier for å delta på dette nivået, da det kan være noen koregrafier som er litt vanskelige om man ikke har danset mye)
Melde deg på et introkurs her….

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/7/9/streetdance.no/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/7/9/streetdance.no/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Publisert Kategorier Blog