KONTAKT

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Adresse: Trondheimsveien 137, 0570 Oslo

Tlf: 90 29 04 40

Epost: post@streetdance.no[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/1″][contact-form-7 id=»1307″][/vc_column][/vc_row]

31 kommentarer til «KONTAKT»

 1. Jeg lurte på hvor dere holder til hende? Å priser for kurse? Vil starte opp hos dere men evt når er neste kurs? Klem

  1. Vi har nye lokaler rett ved Alexander Kiellands plass
   Priser finner du på vår nettside

 2. Hei,

  jeg har en sønn som skal ha 10-årsbursdag sammen med en kompis for alle gutta på trinnet ca 40 stk. Tilbyr dere show som passer til dette? Ser for meg 15-20 minutter med triks og kul musikk.

  Mvh Hege

 3. Hei!

  Jeg lurte på om man kunne gå på flere kurs i løpet av uken, eller om man bare kan gå på et?

  Mvh Amalie

 4. Hei dette er to jenter, og vi lurer sååååååååååååååååå felt på dager og klokke slet dere danser på. for vi har såååååååå lyst til og begyne hos dere, min venninne går på korps på onsdager og tirsdager og fottball torsdager, og jeg går på freestaile på torsdager og vi har sååååå lyst til og begyne på noe sammen og vi har hatt lyst til og gjøre noe sammen i årevis og så fant vi ut at vi hadde lyst til og starte på street-dance nor vi fant dere så sa begge JA,men vi finner ikke påmelings skjema deres så derfor lurer vi på det . 🙂

 5. Hei jeg har kjempe lyst til å begynne på hiphop kurs for nybegynnere hos dere .. lurer egentlig på hvordan det er med aldresgruppen som dukker opp på de kursene, jeg er over 20 og vil helst ikke melde meg på adult kurset ta det blir seint med tanke på at jeg kommer utenifra oslo området. Derfor passer de kursene fra 17 bedre for meg. Jeg har absolutt ingenting imot å shake litt med noen 18åringer, men er bare litt nysgjerrig på hva aldersgruppen er under de nybegynner kursene =) Takk for svar!

 6. Hei har prøvd å ringe dere en del ganger idag, ingen tar opp eller så får jeg opp svarer i et annet språk. Vil gjerne begynne hos dere til våren, men vil gjerne komme innom en liten tur og ta en titt .. Kan dere vær så snill å kontakte meg?

  Nathalia

  1. Vi har vært i utlandet alle sammen, så telefon nettet har vært litt ustabilt.. Men vi åpner fir fullt på mandag 🙂

 7. Fikk lyst til å starte 9 jan. Hvor mye koster det totalt for meg om jeg vil begynne på hip-hop nybegynner kurs da, totalt for hele semesteret?

 8. hei! jeg og en veninne vil starte på afrofusion kurs, men må vi vente til neste semester eller kan vi starte nå til neste mandag hvis vi betaler og melder oss på?

 9. Hej! Jag är nyinflyttad till Oslo och kan inte norska så bra men jag vill gärna fortsätta dansa. Så jag har suttit och letat på nätet vilken dans studio som man kan börja på för att dansa street dance så hitta jag er. Men jag förstår inte er prislista och när era kurser börjar. Nu kanske är det försent att börja men när börjar nästa gång? Tar ni per timme eller per termin för kurserna?

  1. Hei

   Vi begynner nye kurs nå ettert høstferien 🙂
   Du betaler for et semester/kurs dvs frem til 27 nov
   kom gjerne innom for en prøvetime

  1. Han har ihvertfall en time med hip hop litt øvet på onsdag, eller så kan du skjekke på time planen så står det hvem som har timene og sånt.. :- D

 10. Hei! jeg og vennina mi gikk der forrig semester og vi gikk på streetdance med nancy! også lurte vi bare på om hvis man vil begynne på mtv dance med nancy som er før streetdance,må man betale det to ganger da? eller kan man gjøre no anderledes? :-))

  1. mente om man måtte betale to ganger hvis man ville fortsette på streetdance og samtidig begynne på mtv dance, om man da måtte betale to ganger* 🙂

  1. Det koster normalt 500 pr time.. kommer litt an på hvilken instruktør dere ønsker. Om dere er flere og ønsker flere timer (10 eller flere) lager vi en pakke pris. Men det må avtales

 11. Hei!

  Vi har en liten fritidsklubb på Hellandsjøen ute på trøndelsgakysten. Vi ser på muligheten til å få arrangert hip hop kurs for ungene i aldere 6-10 og 10-13 år. Siden det ikke er så mange å trekke på rundt oss, tenkte vi at hvis vi kunne fått til 1 ev 2 workshophelger i løpet av våren, hadde det vært en god start for de som har lyst å lære å danse.
  Jeg fant dere på kursagenten, og ble nyskjerrig på hva dere kan tilby.
  Hvis det dette er intressant for dere, lag et oppsett på kurser dere kan kjøre fra fredag til søndag, og gjerne med priser. Nedslagsfeltet vårt er hele Hemne og Aure, så å fylle opp kursene skulle ikke by på stroe probelm.
  Mvh Hilde Hongset Gauslaa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *