X

Oslo Streetdance Studio er Norges ledende danseskole innen urbane dansestiler som Hip Hop dans og Streetdance i samarbeid med The Studio Fitness & Lifestyle. De fleste av våre instruktører er dansere og koreografer for kjente artister og tv-programmer som bl.a: Norske Talenter og Mitt Dansecrew. Vi tilbyr et inspirerene og inkluderende dansemiljø hvor vi ønsker alle velkommen! Dansekurs for voksne, barn eller ungdom, nybegynner eller profesjonell danser.  Vi tilbyr dansekurs og andre aktiviteter for deg som vil lære å danse urbane dansestiler eller få fart på din dansekarriere. Les mer om oss her…

It`s never too late to take the first step!

Nyhet! Oslo Streetdance Studio har blitt en del av The Studio Fitness & Lifestyle

Våre Dansekurs

For deg som vil lære å danse eller starte en dansekarriere.

Vår danseskole i Oslo har et stort utvalg av dansekurs for voksne og dansekurs for barn innen forskjellige dansestiler og nivåer.

Om du er usikker på hva som passer best for deg klikk på de forskjellige ikonene til høyre og les mer stilene. Vi anbefaler at du kommer innom danseskolen og prøver et av våre dansekurs. Du kan også prate med noen av oss som jobber her på danseskolen om de forskjellige dansekursene. Vi har dansekurs for barn, ungdom, voksne, nybegynner, litt øvet, øvet og show grupper. Om du ønsker noe mer med dansen tilrettelegger vi gjerne et opplegg for deg i form av privattimer i dans, veileding, opptak til showgruppe eller videre danseutdanning.

Nybegynner
Du kan være helt fersk for å starte på disse dansekursene.
Du vil lære både grunntrinn og koreografier, og instruktøren vil gå saktere frem enn på øvrige dansekurs.
Åpent Nivå
Dette nivået skal passe både for deg som er nybegynner og ønsker litt utfordring OG deg som er litt øvet.
Du bør ha god rytme forståelse, ha danset litt fra før, og være vant til å ta koreografier.
Det kan være noen koregrafier som er litt vanskelige om du ikke har danset mye. Det anbefales at du har vært på et nybegynner dansekurs først.
Øvet
Dette nivået passer for deg som ønsker mer avanserte koreografier, høyere intensitet på timene og har danset en del tidligere.
Det kan være noen koregrafier som er litt vanskelige om du ikke har danset mye, men husk at det er bra å utfordre seg selv.
Da blir du fortere flink 🙂
Drop In
Vår dansekurs er merket med antall uker og har en oppstartsdato. Her må du følge dansekurset fra start til slutt. Vi har også dansetimer som er åpne for alle. Her trenger du ikke følge med fra uke til uke, men kan komme når det passer. Flere av disse timene er lagt opp mer som trening og er et fint suppplement til danseklasser.
Se timeplan for våre dansekurs her

Streetdance og HipHop

Streetdance / HipHop

Et variert dansekurs med mye koreografi.
Streetdans er et samlebegrep for forskjellige danseformer som:
Hip Hop dans, newstyle, breakdance, krumping, house, popping, locking mm.. Timene vil formes etter hvilke instruktører som har dansetimen.

Lær å danse Hip Hop på Oslo Streetdance Studio

MTV/Pop Dance

MTV / Pop Dance

Er et uttrykk for en mer kommersiell danseform, med koreografier som er bygget opp etter hvordan man danser på bl.a musikkvideoer og for artister.
Musikken kan være alt fra poprock til Rn`B og HipHop. Morsom dansetime!

Afro Fusion

Afro Fusion

 

Et dansekurs med en god blanding av rytmiske bevegleser fra afrikanske og karibiske dansestiler, streetdance, jazz mm..
MASSE hoftevrikk, bootyshaking og attitude!
Musikken som brukes kalles:
Soukous, Reggea, Soca og Dancehall i tillegg til hiphop/rnb
låter som er inspirert av dette.
Du kan sjekke ut videoene til b.la: Sean Paul & Mira Craig

Pole Dance

Pole Dance / Pole Fitness

Pole Dance eller Pole Fitness er en trening- og kunstform som stammer fra en 900 år gammel yogatradisjon, kalt Mallakham. Pole dance har utviklet seg gjennom mange år og eksisterer i dag i mange ulike former.. Den formen for Pole dance som er den mest vanlige i den vestlige verden, har sine røtter i europeisk sirkuskultur. Pole dance har utviklet seg til en verdensomspennende scenekunst, dansesjanger og ikke minst trenings- og fitnessgren. Pole Fitness er en helt unik form for trening, som kombinerer akrobatikk, styrke og fleksibilitet på en leken og kreativ måte. I Pole Fitness trener man individuelt eller i par ved hver sin Pole Fitness stang.

Hip Hop Dans Cool Adults

Hip Hop Dans Cool Adults

 

Dette er timen for deg som er litt eldre, anbefalt alder ca 20 +
Her får du lært deg grunntrinn og koreografi innen Hip Hop dans og andre sjangere.
Vi har høy intensitet  i denne dansetimen – så du samtidig får deg en treningsøkt!

Breakdance Cool Adults

Breakdance Cool Adults

Dette er timen for deg som husker BeatStreat, Rocksteady Crew, og de Norske gutta Atomic BBoys som inspirerte tusenvis av ungdommer til å begynne med breakdance eller bboying og breaking som det også kalles.
Her får du lært deg grunntrinn og powermoves innen breakdance og du kan være helt nybegynner for å starte.
Anbefalt alder ca 15 +

Burlesque / Teasedance

Burlesque / Teasedance

 

Et dansekurs inspirert av burlesquens verden med humor, sensualitet, flørting og moro…

Popping

Popping

 

Popping dans er en av formene innenefor streetdance sjangeren og street stammer opprinnelige fra funk stilene om kom fra California på 1960- og 1970-tallet. Den er basert på en teknikk hvor man rakst kontraherer og slapper av i musklene for å lage et slags rykk i kroppen. Denne teknikken er referert til som en «pop» eller en «hit». Dette gjøres i takt med en sang i kombinasjon med ulike bevegelser og positurer. På kurset vil du lære grunnelementer og hvordan sette dette sammen til morsomme sekvenser

Booty Work

Booty Work

 

Dansetime der det kun er fokus på rumpe, lår, styrke og teknikk.
Hvis du ønsker å lære deg å shake, twerke eller rett og slett riste litt løs er dette timen for deg.
BootyWork kombinerer styrke øvelser med enkle dansetrinn som passer for alle.

Om Danseskolen

Kimhye Jin er innehaver av Oslo Streetdance Studio - Norges ledende danseskole innen urbane dansestiler som Hip Hop og Streetdance

Oslo Streetdance Studio ble startet opp av Kimhye K. J. Iversen våren 2006.

Norges første danseskole innen hip hop og streetdance

Du kan lese mer om Kimhye på www.kimhye.com

Oslo Streetdance Studio ble startet opp av Kimhye K. J.  Iversen våren 2006.

Hun startet sin egen dansegruppe som 16 åring og hadde flere danse prosjekter gående, men hun måtte alltid være avhengig av andre for å få gjennomført treninger og skape det samholdet hun ønsket.
«Ungdom Mot Vold  var en viktig brikke for meg på den tiden, lederne der hadde tro på meg og hjalp meg med alt fra treningsmuligheter til støtteordninger» På den tiden måtte de fleste hiphop dansere ta til takke med ugunstige treningstider som regel etter stengetid, betale dyrt for timesleie eller velvilje fra ungdomsklubber og frivillige organisasjoner.

«Etterhvert ønsket jeg å satse mer på dansen, og jeg tok et stort valg. Jeg sa opp en trygg jobb med god inntekt og fulgte hjertet 100%»

Resultatet ble Norges første Streetdance danseskole med slagordet:
«Landets Kuleste Dansestudio» Første prøveuke var det kø for å komme inn og fullt på alle kurs, så for de som sa at det aldri ville fungere med en ren streetdance/hiphop skole, ja de tok grundig feil.

Etter åpningen ble skolen godt etablert med noen av landets dyktigste dansere innen sin sjanger. Showgruppen SOULSTARS ble startet for å forene dansere med et unikt uttrykk innen urbane dansestiler.

Sommeren 2016 åpent Kimhye sitt nye drømmested: The Studio Fitness & Lifestyle. Et treningsstudio med dans, yoga, kampsport og styrke samlet på ett sted! Les mer: www.thestudio.no

SOULSTARS ble raskt en av Norges mest profilerte urbane grupper og
har medvirket i alt fra TV, Film, Reklame, Modelloppdrag, Artister og Eventer.
Oslo Streetdance Studio - Soulstars urbane dansegruppe

Soulstars har bl.a medvirket i programmer som Norske Talenter og vunnet flere NM titler.

Nancy Jørgensen, Kine Andersen og Danby Choi er en del av streetdance teamet som har vært med å bygge opp studioet til det den er idag. De har alle startet som elever, og etterhvert fått flere oppgaver,  jobbet som instruktører og profesjonelle dansere. De ble på kort tid noen av Norges mest profilerte dansere, og har medvirket i en hel rekke produksjoner, talenthows, events, og jobbet med store artister.

På studioet er det dansetimer for alle, ung eller voksen, nybegynner eller videregående.

Målet med studioet er å fremme Streetdance i Norge og skape et dansemiljø hvor dansere kan møtes, utveksle erfaringer og lære av hverandre!

Vi er imot all form for RASISME – NARKOTIKA og VOLD !

Det er med andre ord et trygt og inkluderende miljø på studioet hvor ALLE
skal føle seg velkommen, uansett bakgrunn og hudfarge.

Her kan du ta dansetimer i alt fra nybegynner til avansert, lære deg
grunntrinnene i de forskjellige stilartene, få hjelp til
audition-forberedelser, ta privat timer osv..

I tillegg kan våre instruktører gi deg verdifulle kontakter og råd på veien hvis du ønsker å satse som profesjonell danser.

Alle vår instruktører er blant de beste i Norge i sin sjanger, og de fleste har lang erfaring både som dansere for artister og tv-produksjoner og som kursholdere rundt om i landet.

For de som ikke bor i Oslo er det mulig å få besøk av våre instruktører. Vi har lang erfaring med workshops og kurs, og jobbet med alt fra private danseskoler til firmaer.

Kimhye.com

Dream it- Love it- Do it

Dansekurs for barn hos Oslo Streetdance Studio

Danserne som er hos oss knytter tette bånd og støtter hverandre.

HipHop og Streetdance i utdrikningslag er mer og mer populært, og Oslo Streetdance Studio tilbyr kombinasjonen av danseundervisning og musikkvideoinnspilling som en aktivitet for utdrikningslag.
Danseskolen har mange års erfaring med å arrangere utdrikningslag og var de første i Norge som startet med dans og musikkvideoinnspilling for utdrikningslag. Du kan booke musikkvideo for utdrikningslag her!

Noen av instruktørene på danseskolen:

For full oversikt over alle instruktører på Oslo Streetdance Studio og The Studio sjekk her…

Kimhye Jin Iversen

Hun er en av Norges mest kjente dansekoreografer og har bl.a vært finalist i Norske Talenter og X-Faktor både som danser og artist og har coachet konkurranse dansere til NM, EM og VM titler. Hun jobber alltid for å få frem det beste hos hver enkelt, og har høyt tempo og mye energi i sine klasser. Les mer om Kimhye her..

Nancy Camilla underviser Pop Dance og Streetdance og er Team captain for HipHop landslaget i IDO HipHop (Int. dance federation)

Hun er selv Europa mester i IDO HipHop (International Dance Federation) Ved siden av danseskolen jobber hun som profesjonell danser og koreograf for flere av Norges fremste artister.
Se flere av Nancy Camilla sine videoer her…

Sofie Løken er kanskje mest kjent for sitt crew «Werkin` Girls» som har bemerket seg i programmer som Norske Talenter og Mitt Dansecrew på TV2.

Sofie sprudler av godt humør og er en energibombe uten like.

Kine-crop
Kine Andersen er en av hoved trenerne på Oslo Streetdance Studio og har ansvar for instruktører og daglig drift. Hun har medvirket i en hel rekke produksjoner og vært medlem av Soulstars som danser og koreograf.

Kiki Cherie er internasjonal burlesque artist og underviser i Showdance og Burlesque.

Hun startet sin karriere med et «bang» og vant bl.a Midnight Burlesque’s Newcomers Competition (Oslo, 2013) og fikk en 2. plass i Octbooberfest Tassel-Twirling Championships (Stockholm, 2013).